/ Opinie

Opinie

Plakaty u Was to mistrzostwo świata. Długo nie mogłem sie zdecydować co chciałem kupić tyle ich macie. Pozdrawiam
Piotr Kolaska Hel (2019-11-18 18:39:44)
Piękne kolory, instrukcja jak przykleić. Daje mocne 5
Anna Skubiszewska Grudziądz (2019-10-23 10:35:54)
Dosyć długo czekałem. Nie ma do czego się przyczepić bo ładna i dobrze zrobiona. Ale 10 dni roboczych z powodu braku jakiegoś materiału to za długo.Przecież w tych czasach wszystko jest JUST NOW!!!
Dawid Owiński (2019-09-10 07:49:38)
Chciałam kupić naklejkę. Wybór przeogromny! Polecam
Sabrina Szyszkowska Gdańsk (2019-09-02 09:22:00)
Cudowny obraz na płótnie szpachlowanym.Reprodukcja malarska .... KOCHAM!!!
Aldona Z (2019-08-19 11:43:26)
Piękne kwiaty na obrazie. Kolorowe i żywe.
Daniela Kozińska (2019-07-29 08:43:47)
Szybko wysłali tapete. Wszystko gra
Sylwia Bartecka (2019-07-17 11:41:17)
Rzadkość w tych czasach. Rzetelnie,miło i szybko. Polecam
Daniel Lewczukowski (2019-07-06 09:22:20)
Pomylone zamówienie.Miało być w piątek a ja dostałam coś całkiem innego. Fakt że firma oddała mi część pieniędzy lecz takie rzeczy nie powinny się przytrafiać komuś, kto podobno jest 13 lat na rynku fototapet
Klientka (2019-06-24 18:23:40)
Najwyższa jakość ... nie boje się użyć takich słów w tym przypadku. Szybko,solidnie zapakowane i wzorowo wykonane dla mnie obrazy z moją rodziną.
Dorian Katowice (2019-05-29 13:29:50)

Załącz zdjęcie dekoracji (*.jpg)
Dodaj opinie  
Plakaty u Was to mistrzostwo świata. Długo nie mogłem sie zdecydować co chciałem kupić tyle ich macie. Pozdrawiam
Piotr Kolaska Hel (2019-11-18 18:39:44)
Piękne kolory, instrukcja jak przykleić. Daje mocne 5
Anna Skubiszewska Grudziądz (2019-10-23 10:35:54)
Dosyć długo czekałem. Nie ma do czego się przyczepić bo ładna i dobrze zrobiona. Ale 10 dni roboczych z powodu braku jakiegoś materiału to za długo.Przecież w tych czasach wszystko jest JUST NOW!!!
Dawid Owiński (2019-09-10 07:49:38)